Pikkuvauva-aika alkaa olla takana, kun pennut täyttivät torstaina jo kaksi viikkoa. Tuntuu, että synttäripäivän jälkeen kehitys on ollut huimaa, sillä heti seuraavana aamuna pentujen silmät aukesivat kokonaan ja ne ovat olleet enemmän liikkeellä. Etuveto on vaihtumassa nelivetoon.

Toisella viikolla pentujen päivärytmi muuttui hieman ja ne nukkuivat useammin kuin söivät. Siitä huolimatta painot on nyt (2 vkoa) triplattu syntymästä. Nukkuessaan pennut viihtyvät useimmiten yksikseen, mikä saattaa tosin johtua siitä, että syysaurinko on lämmittänyt meidän tupaa tehokkaasti. Meillä mitään satanut ole. :) Myös äippä voi hyvin ja sopivan paksusti. Redi hoitaa pennut vastuuntuntoisesti, turhaa stressaamatta. Hetkittäin näyttää siltä, että maailma pentulaatikon ulkopuolella voisi olla kiehtovampaa kuin nukkuvien pentujen vahtiminen. Nauttikoot nyt, kun vielä voi. Pikkupentuaika on lyhyt. :)

Kuva. Gamma, Alpha ja Beta.

Kuva. Alpha, Gamma ja Beta.

Kuva. Gamma päällä, Beta alla.

Pentujen synttärikuvat löytyy taas pentujen omilta sivuilta (tästä blogista) ja pikku videopätkä kohellusta tästä: http://www.youtube.com/watch?v=kMupnZTO0uw.