Niin se aika rientää, sillä pentuja odotetaan syntyväksi jo tämän viikon loppupuolella!

Edellisestä kirjoituksesta on ehtinyt vierähtää jo pari viikkoa, kun aika on kulunut pentunurkkauksen kasaamisessa, tarvikkeiden kasaan haalimisessa, madotuksissa, tontin ostamisessa (!) ja paimenleirillä muun lauman kanssa, mutta kaikki on nyt valmista ja pennut saisivat jo syntyä. Myös Redi on samaa mieltä, sillä rouvan vatsa on viimeisen parin viikon aikana kasvanut huimasti ja siellä on aikamoinen samba käynnissä koko ajan. Muuten vointi on ollut hyvä.

Alla pari "ei niin edustavaa" kuvaa Redistä 7.-8. vkolta. Yritän vielä napsia tuoreempia ja vähän parempia kuvia tällä vkolla, ennen kuin big bang tapahtuu.

8. vko menossa: paino 9,4 kg (norm. 7,3 kg, nyt. 9,6 kg), vyötärön ympärys 46 cm (norm. 35 cm, nyt 49 cm), vatsan ympärys 56 cm (norm. < 50cm, nyt 60cm).

Redin pentunurkkaus on rakennettu meidän tilaihmeen keittiöön ja koko keittiö on eristetty Redin valtakunnaksi. Tämä järjestely tuntuu miellyttävän myös rouvaa itseään ja kaiken extra huomion ja rapsuttelun (huom. perheen miespuoleiset hlöt!) jälkeen Rediä voikin olla vaikea sysätä alas kultajalustaltaan ja erikoiskohtelultaan pentujen lähdettyä uusiin koteihin. :) Onneksi koko tiineys on sujunut alun pahoinvointia lukuunottamatta hyvin, eikä se ole aiheuttanut ristiriitoja laumajärjestykseen, mitä ehdin ennalta pelätä.

Nyt nautitaan vielä viimeisistä hetkistä rauhallisessa kodissa ja aloitetaan lämmön tarkkailu. Seuraavan kerran blogitekstiä kirjoittaessani meillä toivottavasti on pennun tuoksua ilmassa ja synnytys on mennyt hyvin!