Kaikki kolme pupsia lensivät pesästä 7 vkon ikäisinä 28.-30.10.11 ja löytyvät nyt myös KoiraNetistä http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI54864%2F11&R=339.

Täällä on nyt harjoiteltu elämää vähän rauhallisemmassa kodissa ja annettu taas enemmän aikaa perheen aikuisille koirille. Redi hoiti pentuja hienosti loppuun asti, mutta toisaalta oli kyllä aivan kypsä luopumaankin niistä vähän yli 7 vkon ikäisiä. Ainakaan se ei ole juurikaan etsiskellyt niitä. Onneksi voi itsekin olla rauhallisin mielin, sillä kaikille pennuille löytyi hyvät kodit!

Alphachaos alias Touko muutti Tampereelle viihdyttämään Ainon ja Mikon arkea. Touko tullee viettämään paljon aikaa metsässä samoillen ja pääsee varmaankin kokeilemaan myös tokon ja agilityn alkeita.

Betacrisis alias Paavo muutti Lietoon Hennan perheeseen Oona russelin kaveriksi. Paavon päälajina tulee Oonan tavoin olemaan agility ja onpas se Paavo tainnut jo tässä vaiheessa (15.11.11) päästä tutustumaan esteisiin.

Gammawarning alias Fairy jäi minulle sijoitukseen, mutta muutti asumaan mummonsa, Floran luokse Ylöjärvelle Tainan, Jarin ja muun poppoon kanssa. Myös Fairysta odotellaan uutta agilitytoivoa. :)

Tsemppiä kaikille pupseille ja pupsien omistajille yhteisen taipaleen alkuun! Nähdään viimeistään pentutapaamisessa!